Select Windows | Kunststof kozijnen op maat

Balkonbeglazing

Balkonbeglazing beschermt u tegen weer en wind

Hoe vaak zit u eigenlijk op uw balkon? Áls de temperatuur het al toelaat om buiten te zitten, dan kan het regenen of waaien. Zonde, want dit is uw enige buitenruimte. Daarom hebben wij balkonbeglazing waarmee u het hele jaar door buiten kunt zitten.

Balkonbeglazing beschermt u tegen weer en wind en biedt u een ontspannen openluchtervaring in alle weersomstandigheden. Als het te fris, te winderig of te regenachtig is, zet u uw balkon eenvoudig (deels) dicht met balkonbeglazing van Aanblik. Bij lekker weer schuift u de glazen panelen van uw balkonbeglazing open.

Balkonbeglazing op maat

Onze vakkundige monteurs maken uw balkonbeglazing op maat. Zelfs voor een rond balkon of een balkon met meerdere hoeken draaien zij hun hand niet om. Onze balkonbeglazing werkt energiebesparend en geluiddempend.

Schuifdraaisysteem en schuifsysteem

Het volglazen schuifdraaisysteem SF 25 van Sunflex en het volglazen schuifsysteem, de SF 20 van Sunflex bieden grenzeloos wooncomfort en maximale flexibiliteit. De systemen zijn inzetbaar voor balkonbelgazing, terrasbeglazing, veranda’s of als transparante scheidingswand.

Glazen panelen voor balkon of veranda’s

Voor balkonbeglazing adviseren we vaak de SF 25. Alle volglazen panelen schuiven en draaien over één rail opzij. Als de gehele wand open staat blijft er een compact glaspakketje over. Voor uw veranda is het volglazen schuifsysteem, de SF 20 ideaal. Bij het openen en sluiten van de eerste schuifvleugel zorgen de geïntegreerde meenemers ervoor dat de overige schuifvleugels eveneens automatisch openen of sluiten.

Voordelen balkonbeglazing:

  • vergroot de ruimte en het woongenot;
  • voldoet aan de hoogste eisen;
  • eenvoudige en lichte bediening;
  • u zet balkonglas (deels) open of dicht;
  • balkonbeglazing trotseert wind en regen;
  • isolerend en geluiddempend;
  • vakkundige montage;
  • eenvoudige bediening;
  • biedt volledig uitzicht naar buiten;
  • toepasbaar op zowel balkon als veranda.

Sunflex volglazen schuifsysteem SF20

Sunflex schuif-/draaisysteem SF 25

Extra informatie over balkonbeglazing

Woont u in de Zaanstreek en wilt u beschermd zitten op uw balkon? Neem dan contact op met Aanblik en laat u bijpraten over de mogelijkheden van balkonbeglazing of bezoek onze showroom aan Zuideinde 40 in Wormerveer. Bent u benieuwd naar de prijzen van onze balkonbeglazing? Ook dan bent u natuurlijk van harte welkom bij Aanblik.

Contactgegevens

Aanblik B.V. Wormerveer
Zuideinde 40
1521 DA Wormerveer

075 62 141 27
info@aanblik.nl


Openingstijden showroom:

Maandag gesloten
Di. t/m vr. 13:00-17:00 uur
Do. koopavond 19:00-21:00 uur
Za. 10:00-13:00 uur.

 

Van maandag 7 augustus tot en met maandag 28 augustus zijn wij gesloten ivm bouwvak.
Overige tijden op afspraak!