Select Windows | Kunststof kozijnen op maat

Binnenzonwering

Binnenzonwering werkt buitengewoon goed

Hoe houdt u ’s zomers de warmte buiten en zorgt u er in de winter juist voor dat de warmte binnenblijft? Aanblik is volledig thuis in binnenzonwering en heeft voor u een selectie gemaakt van de beste merken voor binnenzonwering. Namelijk Verosol en Screenline®.

 Verosol binnenzonwering

Vooral moderne woningen hebben tegenwoordig enorme raampartijen. Hierdoor is het in de zomer onaangenaam warm binnen. Doordat de woningen vaak goed zijn geïsoleerd, blijft de warmte lang hangen. De oplossing is Verosol binnenzonwering. Het gemetalliseerde doek van deze binnenzonwering voorkomt namelijk de opwarming binnen. U houdt met binnenzonwering van Verosol zicht naar buiten, maar warmte en hinderlijk licht wordt geblokkeerd. Ook handig als u te veel lichtinval heeft om tv te kijken.

Screenline® binnenzonwering

Jaloezieën en plissés zijn stofvangers, maar niet met Pilkington Insulight™ van Screenline®. Bij dit systeem is uw raamdecoraties volledig geïntegreerd tússen het dubbele isolatieglas. Ruimtebesparend, maar groot voordeel is vooral dat stof, wind en vuil niet meer bij uw jaloezieën, plissés en plissés black-out (100% verduisterend) kunnen.

HR++ functie

Uw binnenzonwering van met ScreenLine® werkt uitstekend samen met de HR++ functie van het glas. Met de jaloezieën opengekanteld, laat u de gewenste hoeveelheid warmte en licht binnen. Bij gesloten zonwering wordt de zon geweerd voordat deze de ruimte achter het glas verwarmt. De HR coating op de binnenruit zorgt ervoor dat deze warmte binnen blijft.

Extra informatie over binnenzonwering

Woont u in de Zaanstreek en wilt u meer weten over onze binnenzonwering? Neem dan contact op met Aanblik en laat u bijpraten over de mogelijkheden van binnenzonwering van Verosol / Screenline® of bezoek onze showroom aan Zuideinde 40 in Wormerveer. Bent u benieuwd naar onze binnenzonwering prijzen? Ook dan bent u natuurlijk van harte welkom bij Aanblik.

Contactgegevens

Aanblik B.V. Wormerveer
Zuideinde 40
1521 DA Wormerveer

075 62 141 27
info@aanblik.nl


Openingstijden showroom:

Maandag gesloten
Di. t/m vr. 13:00-17:00 uur
Do. koopavond 19:00-21:00 uur
Za. 10:00-13:00 uur.

 

Van maandag 7 augustus tot en met maandag 28 augustus zijn wij gesloten ivm bouwvak.
Overige tijden op afspraak!