Select Windows | Kunststof kozijnen op maat

LIGNA: kunststof met de uitstraling van hout

Kunststof kozijnen waren vroeger standaard wit en glad. Dat is allang niet meer zo. Sterker nog: u kunt uw kozijnen, ramen en deuren in alle kleuren van de regenboog uitzoeken mét een volwaardige houtnerf erin.

Onze LIGNA -structuur is geen fabrieksmatig houtnerfpatroontje, maar een 100% echte vlammende houtnerf. Zeker in combinatie van de rechte hoek verbinding (Hollandse Hoek®), ziet u werkelijk het verschil met écht hout niet.

Kunststof met een houtuitstraling

LIGNA is zowel toepasbaar op kunststof kozijnen, ramen, deuren, schuifpuien en tuindeuren. Met deze nieuwste innovatie zijn we er in geslaagd om de voordelen van kunststof (nooit meer schilderen, een sterk isolerend vermogen en inbraakwerend door het gebruik van staal in het kozijn) te combineren met een authentieke houtuitstraling.

 Zijdeglans vlammende houtnerf

LIGNA betekent hout en dat is duidelijk niet voor niets. De folie heeft namelijk een zijdeglans vlammende houtstructuur. Hierdoor zijn uw kozijnen, ramen, deuren, schuifpuien en openslaande deuren niet te onderscheiden van écht hout. U kunt kunststof kozijnen met de LIGNA-structuur prima naast een houten kozijn plaatsen. Het verschil is nihil.

 Zeven trendkleuren inclusief trendy zwart

Tot op heden is LIGNA verkrijgbaar in zeven trendkleuren (grachtengroen, crème, donkergroen, wit, antracietgrijs, zwart en staalblauw). In de loop van de tijd komen er meer kleuren bij. Houd onze Facebookpagina in de gaten. Daar delen we naast het laatste nieuws, ook referentie projecten.

 

LIGNA

Voordelen LIGNA

  • geen verschil tussen kunststof en houten kozijnen;
  • het gemak van kunststof met de uitstraling van hout;
  • keuze uit zeven trendkleuren;
  • exclusief bij Select Windows en dus ook bij Aanblik;
  • 15 jaar garantie.

Meer weten over deze unieke houtnerf?

Wilt u meer weten over de toepassing van LIGNA op kunststof producten (kozijnen, ramen, deuren, schuifpuien, gevelbekleding, etc.)? Neem dan snel contact met ons op of bezoek onze showroom aan de Zuideinde 40 in Wormerveer. Wij laten het graag aan u zien, want zien is geloven!

Contactgegevens

Aanblik B.V. Wormerveer
Zuideinde 40
1521 DA Wormerveer

075 62 141 27
info@aanblik.nl


Openingstijden showroom:

Maandag gesloten
Di. t/m vr. 13:00-17:00 uur
Do. koopavond 19:00-21:00 uur
Za. 10:00-13:00 uur

 

Zomersluiting

Wij zijn van 27 juli t/m 18 augustus gesloten. Vanaf dinsdag 20 augustus staan wij weer voor u klaar!

 

Overige tijden op afspraak!