Select Windows | Kunststof kozijnen op maat

Binnenzonwering

Binnenzonwering werkt buitengewoon goed

Hoe houdt u ’s zomers de warmte buiten en zorgt u er in de winter juist voor dat de warmte binnenblijft? Aanblik is volledig thuis in binnenzonwering en heeft voor u een selectie gemaakt van de beste merken voor binnenzonwering. Namelijk Verosol en Screenline®.

 Verosol binnenzonwering

Vooral moderne woningen hebben tegenwoordig enorme raampartijen. Hierdoor is het in de zomer onaangenaam warm binnen. Doordat de woningen vaak goed zijn geïsoleerd, blijft de warmte lang hangen. De oplossing is Verosol functionele raamdecoratie met zonwerende coating. Het gemetalliseerde doek van deze zonwering voorkomt namelijk de opwarming binnen. U houdt met de decoratieve zonwering van Verosol zicht naar buiten, maar warmte en hinderlijk licht wordt geblokkeerd. Ook handig als u te veel lichtinval heeft om tv te kijken. Verosol heeft diverse kleuren in het assortiment. Stap de showroom eens binnen voor meer informatie.

Screenline® binnenzonwering

Jaloezieën en plissés zijn stofvangers, maar niet met Pilkington Insulight™ van Screenline®. Bij dit systeem is uw raamdecoraties volledig geïntegreerd tússen het dubbele isolatieglas. Ruimtebesparend, maar groot voordeel is vooral dat stof, wind en vuil niet meer bij uw jaloezieën, plissés en plissés black-out (100% verduisterend) kunnen.

HR++ functie

Uw zonwering van ScreenLine® werkt uitstekend samen met de HR++ functie van het glas. Met de jaloezieën opengekanteld, laat u de gewenste hoeveelheid warmte en licht binnen. Bij gesloten zonwering wordt de zon geweerd voordat deze de ruimte achter het glas verwarmt. De HR coating op de binnenruit zorgt ervoor dat deze warmte binnen blijft.

Extra informatie over binnenzonwering

Woont u in de Zaanstreek en wilt u meer weten over onze zonwering voor binnen? Neem dan contact op met Aanblik en laat u bijpraten over de mogelijkheden van decoratieve binnenzonwering van Verosol / Screenline® of bezoek onze showroom aan Zuideinde 40 in Wormerveer. Bent u benieuwd naar onze prijzen? Ook dan bent u natuurlijk van harte welkom bij Aanblik.

Contactgegevens

Aanblik B.V. Wormerveer
Zuideinde 40
1521 DA Wormerveer

075 62 141 27
info@aanblik.nl


Openingstijden showroom:

Maandag gesloten
Di. t/m vr. 13:00-17:00 uur
Do. koopavond 19:00-21:00 uur
Za. 10:00-13:00 uur

 

Overige tijden op afspraak!